Ndonje pyetje?

gjitha informacionet lidhje me shërbimin tonë dhe përgjigjet për pyetjet e bëra shpesh mund gjenden këtë faqe! 

Për mësuar se si plotësoni regjistriminklikoni këtu.

Për të përdorur TeleDoc ju nevojitet një smartphone i bazuar në iOS ose Android; si dhe Aplikacioni MyTeleDoc me një abonim aktiv TeleDoc.

Po; i gjithë procesi i regjistrimit përfundon brenda Aplikacionit TeleDoc.

Thjesht shtypni "Unë nuk kam një llogari" dhe përfundoni procesin e regjistrimit.

Ju mund të rivendosni ose ndryshoni fjalëkalimin tuaj në çdo kohë me ndihmën e adresës tuaj të postës elektronike.

TeleDoc ofron kujdes të përgjithshëm mjekësor për të rriturit dhe fëmijët. Përfshirë recetat mjekësore; mendim i dytë dhe vaksinimi.

Ju mund të flisni me një mjek sa herë të dëshironi.

Kohëzgjatja e konsultimit tuaj me mjekun nuk është e kufizuar. Diagnostifikimet e sakta dhe këshillat e mira janë shumë të rëndësishme për ne.

Abonimi ynë standard vlen për personin e regjistruar dhe kryesisht mund të përdoret vetëm nga dhe për ta. Sidoqoftë; ekziston një përjashtim për fëmijët e vegjël deri në moshën 6 – vjeçare.

Për shkak të miratimit të "Ligjeve të Koronës" ne aktualisht jemi në gjendje të lëshojmë receta mjekësore online.

Ju e merrni recetën tuaj mjekësore direkt në Aplikacionin MyTeleDoc.

Fatkeqësisht TeleDoc aktualisht nuk mund të lëshojë rekomandime. Megjithatë; ky funksion do të jetë i disponueshëm së shpejti.

TeleDoc punon jashtë vendit ashtu si në Austri; megjithëse është e rëndësishme të keni një lidhje interneti të qëndrueshme (3G 4G ose 5G). Kujdes: Mund të keni tarifa shtesë të roaming.

Po; ju mund të bëni regjistrimin për një person tjetër. Thjesht vendosni të dhënat e personit tjetër kur bëni regjistrimin.

Si rregull; koha e pritjes në Aplikacionin tonë është më pak se një minutë. Ju do të informoheni nëse koha e pritjes është më e gjatë.

Nëse jeni të regjistruar; do të lidheni automatikisht me një mjek zakonisht brenda pak sekondave.

Mjekët janë kryesisht mjekë të përgjithshëm ose mjekë specialistë. Në të ardhmen do të jetë gjithashtu e mundur të rezervoni konsulta për fusha të veçanta specialitetesh.

Meqenëse punonjësit e TeleDoc janë një ekip i përbërë nga disa mjekë; është e mundur që jo gjithmonë të lidheni me të njëjtin mjek. Sidoqoftë; ne kemi një regjistër të brendshëm mjekësor në të cilin çdo anëtar i ekipit tonë të mjekëve mund të shohë historikun tuaj mjekësor kur ju telefononi.

Mjekët vijnë nga vendi që keni zgjedhur gjatë regjistrimit. Ata janë regjistruar në Urdhrin e Mjekut dhe kanë përvojë disa vjeçare si mjek të përgjithshëm.

Për arsye të mbrojtjes së të dhënave; varet nga mjeku nëse do t'ju tregojë emrin e tij apo jo. Në shumicën e rasteve kjo nuk paraqet ndonjë problem.

Meqënëse sistemi ynë ju cakton tek mjeku tjetër i cili bëhet i disponueshëm; nuk ka asnjë garanci që ju do të flisni me të njëjtin mjek.

Të gjitha konsultat me mjek të përgjithshëm mbulohen nga tarifa e abonimit.

Çmimet e abonimit ndryshojnë nga një vend në tjetrin. Vizitoni faqen tonë të çmimeve për të marrë informacion të detajuar.

Po. Produktet tona konsistojnë në dy abonime të ndryshme (TeleDoc Standard; TeleDoc Family) dhe një opsion "Telefonatë vetëm për një herë".

Abonimet tona debitohen 1 herë në vit.

TeleDoc ka një kohëzgjatje minimale 1-vjeçare të kontratës. Ju mund ta përfundoni abonimin tuaj në çdo kohë dhe pas një përfundimi të tillë ai automatikisht përfundon në fund të periudhës së fundit të pagesës.

TeleDoc pranon të gjitha metodat e zakonshme të pagesës: MasterCard

Visa

American Express

PayPal

ApplePay

etj.

Abonimi në TeleDoc aktualisht nuk është i zbritshëm nga taksat në shumicën e vendeve; por kontrolloni ligjet tuaja lokale për përditësime.

Ju mund të hyni në faqen tonë të internetit me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj dhe të përfundoni abonimin tuaj në cilësimet e llogarisë.

Tarifa vjetore mbulon të gjitha shërbimet tuaja të përfshira në abonimin në TeleDoc. Ajo nuk përfshin asnjë kosto që lind gjatë ekzaminimeve të mëtejshme; koston e ilaçeve; koston e recetave ose ndonjë tarifë që i paguhet ofruesit tuaj të telefonisë celulare.

Ju mund ta ndryshoni lehtësisht informacionin tuaj të kontaktit brenda Aplikacionit në profilin tuaj.

Ju nuk keni nevojë për sigurim shëndetësor publik për të përdorur TeleDoc.

TeleDoc nuk është një sigurues shëndetësor. Ne jemi një kompani telemjekësore e cila ofron shërbimet e saj për siguruesit shëndetësorë por nuk i zëvendëson ato.

Siguruesit e shëndetit publik aktualisht nuk i mbulojnë shpenzimet; por ligjet po ndryshojnë. Ne do t'ju mbajmë të informuar për ndryshimet e ligjeve lokale.

Shpenzimet mund të kërkohen mbrapsht nga siguruesit e zgjedhur shëndetësorë. Kontaktoni siguruesin tuaj shëndetësor për më shumë informacion.

TeleDoc është në dispozicion për të gjithë pavarësisht nëse ata kanë ose jo një sigurim shëndetësor.

Numri juaj i sigurimeve shoqërore nuk kërkohet për të pasur një konsultë me një mjek; por kërkohet para se të lëshojmë receta të caktuara.

Të dhënat tuaja janë të sigurta tek ne sepse sistemi ynë kodon të dhënat tuaja dhe transmetimin video në mënyrë të tillë që vetëm ju dhe mjeku të keni akses në to. Më shumë informacion mund të gjendet në faqen tonë të dedikuar për Mbrojtjen & Sigurinë e të Dhënave.

TeleDoc mban një regjistër të brendshëm mjekësor i cili mund të shihet vetëm nga mjeku që ju trajton.

Ju mund të merrni historikun tuaj mjekësor në Aplikacionin MyTeleDoc ndërkohë ju lutemi kontaktoni office@teledoc-austria.com për çdo pyetje në lidhje me këtë gjë.

Audio e konsultimeve tuaja regjistrohet nga ne dhe ruhet për një periudhë të kufizuar kohore për arsye ligjore.

Për të përdorur Shërbimet e TeleDoc ju nevojitet një smartphone i bazuar në iOS ose Android; si dhe Aplikacioni MyTeleDoc me një abonim aktiv TeleDoc.

Nëse mjeku nuk mund tju shikojë ose dëgjojë; sigurohuni që kamera juaj e përparme dhe mikrofoni të jenë aktivizuar dhe se keni lejuar që aplikacioni të ketë akses në to.

Keni ende një pyetje? Mos hezitoni të na kontaktoni në çdo kohë.