Mjek Specialist - TeleDoc ka nevojë për ju!

Konfiguroni praktikën tuaj falas në internet.
Mbi 150,000 klientë - hyni në bazën tonë të madhe të klientëve.
Vizita dixhitale falas - siguroni vizita dixhitale të sigurta dhe kofidenicale për klientët tuaj ekzistues.
Asnjë varg i bashkangjitur - gjithmonë mund të konfirmoni ose refuzoni takimet.

External image

Si të regjistroheni si mjek specialist

Në vetëm 4 hapa të thjeshtë ju jeni gati për të ndihmuar njerëzit në nevojë!

1. Regjistrohuni

Vizitoni faqen tonë të Hyrjes së Mjekut dhe klikoni Regjistrohuni në fund të ekranit për të filluar procesin.

2. Krijoni llogarinë

Vendosni të dhënat tuaja personale, zgjidhni gjuhën dhe fjalëkalimin tuaj dhe pranoni termat dhe kushtet për të krijuar një llogari.

3. Konfigurimi i llogarisë

Pasi të keni konfirmuar adresën tuaj të e-mailit, duhet të konfiguroni llogarinë tuaj dhe të ngarkoni dokumente të rëndësishme. Ju lutemi MOS e shënoni kutinë "Specialist mjekësor"!

4. Aktivizimi

Në fund të Konfigurimit do t'ju duhet të kërkoni një aktivizim për llogarinë tuaj. Ekipi ynë do të kontrollojë të dhënat tuaja dhe do të aktivizojë llogarinë tuaj sa më shpejt.

Video-telefonatë me pacientë

Hap pas hapi për një video-telefonatë të mirë

1. Orari I punës

Ju vendosni kur doni të punoni. Thjesht hyni në profilin tuaj të mjekut dhe caktoni orët tuaja të punës.

2. Takimet

Nëse një pacient dëshiron të rezervojë një takim në kohën tuaj të përcaktuar të punës, do të shfaqeni në listën e mjekëve.

3. Video-telefonata

Tani ju vetëm duhet të prisni për takimin e caktuar dhe t'i bashkoheni telefonatës përmes kompjuterit ose laptopit tuaj. Kaq e thjeshte.

Përfitimet për mjekët specialist

Përfitimet për mjekët specialist

Orari I punës

Puna për TeleDoc është fleksibël. Ju vendosni kur doni të punoni duke vendosur orët e punës në ndërfaqen e mjekut - pavarësisht se sa është ora.

Fitimet

Punë fleksibël - fitime fleksibile. Fitimet tuaja varen nga koha në të cilën jeni online dhe punoni përmes aplikacionit tonë dhe nga kontrata.

Praktikë online

Të punosh për TeleDoc do të thotë të kesh praktikën tënde online - më shumë njerëz për të ndihmuar, më shumë mënyra për të fituar para, më shumë mundësi.

E ardhmja e punës

Telemjekësia është ende në fazën fillestare të kërkimit. Ju mund të jeni pjesë e ndërtimit dhe punës për të ardhmen telemjekësore me TeleDoc.

FAQ nga mjekët specialist

Nëse të gjitha të dhënat janë të plota procesi duke përfshirë rishikimin e kredencialeve tuaja zakonisht përfundon brenda 24 orëve.

Sa shpesh dhe për sa kohë një mjek ofron shërbimin e tij varet tërësisht nga mjeku. Ju mund të vendosni!

Regjistrimi konkludon në një marrëveshje shërbimi e cila thotë se ju përdorni platformën tonë dhe në një kontratë midis mjekëve dhe TeleDoc.

Vetëm ju keni akses në dokumentet tuaja mjekësore. TeleDoc ka qasje në to kur i shqyrton për regjistrim.