fbpx

За докторите. Станете доктор во TeleDoc

Ние сме тим амбициозни доктори, кој што прв отпочнува нови начини за лекување пациенти и расте од ден во ден. Пријавете се сега, станете доктор во TeleDoc и придружете ни се во истражувањето на овој оригинален пристап на нудење медицински совети.

Добредојдовте кај докторите на TeleDoc

Нашите клиенти ја ценат независноста, квалитетот и сеопфатноста на нашите услуги. Исто како и нашите доктори на TeleDoc: Тие се секогаш онлајн достапни за пациентите преку видео консултација. Секогаш и секаде. Заедно со нивното претходно искуство или како можност да пробаат нешто различно.

Ние сме главно заинтересирани за општи доктори, но добредојдени се и докторите специјалисти кои што со проширувањето на нашите услуги ќе станат поважни.

Опрема

Сè што ви треба е тивка просторија, компјутер или лаптоп со камера, како и добар и брз интернет. TeleDoc обезбедува сè останато потребно за виртуелниот преглед. На целосно едноставен и пријателски настроен начин.

Услови за работа

Докторите на TeleDoc работат со флексибилно работно време. Преку ден или ноќ, преку неделата или за време на викенд. Сами го одредувате вашето работно време и вашиот работен простор. Ова му е од корист и на TeleDoc, но и на пациентите.

Поддршка

Улогата на нашите доктори на TeleDoc е да даваат совети. Затоа ве ослободуваме од административни трошоци. Исто така, во секое време сме достапни да одговориме на вашите прашања. Оттука, секој може да се посвети на својата јака страна. Ние ја водиме администрацијата, вие советувате. Полни со енергија и мотивација.

Заработувачка

Флексибилноста ја наградуваме соодветно. Од час, од повик или комбинација од двете заедно. Ова значи дека ќе можете да нудите совети надвор од работното време. За само неколку часа, или секако, за многу повеќе. Во иднина планираме да бидеме од многу поголема корист и да понудиме можност за обука и унапредување.

Пријави се сега