fbpx

Како работи вашиот онлајн доктор

Патот до дигитален преглед кај доктор е брз, едноставен и небирократски: првокласен онлајн медицински совет со само неколку притискања. Регистрирај се еднаш, користи го секогаш. Постојана месечна цена, без дополнителни трошоци. Регистрирај се сега на TeleDoc.

1. Регистрирање

Преземи ја „MyTeleDoc“ апликацијата за паметни телефони од Apple AppStore или Google Play Store и регистрирај се директно на апликацијата. Добиј одговор на сите медицински прашања во секое време за само 9,99€ месечно.

2. Изберете какво членство сакате 

  • Стандардно
  • Фамилијарно
  • Патување/Одмор
  • Партнер

3. Видео повик

Вашата корисничка сметка е креирана и вашето членство е активирано. Опширниот асортиман на услуги на TeleDoc ви е достапен. Стручните доктори се подготвени преку видео повик да одговорат на вашите медицински прашања. Без закажување, во секое време. Лице во лице преку вашиот паметен телефон.

4. Дијагноза и рецепти

Докторите на TeleDoc се посебно обучени да ви понудат совет во дигитална средина. Слушаат, набљудуваат и поставуваат целни прашања само за да го направат најдобриот можен план за терапија. Ова може да биде лекување препишано преку апликацијата, или совет во врска со можна терапија, на пример од специјалист. Исто така, TeleDoc ви дава мислење од специјалист за постоечко лекување и план за терапија. Со други зборови, околу 66% од сите случаи на традиционалниот матичен доктор, веќе можат да бидат решени со посетување на Виртуелен доктор: секогаш, секаде. Да одете на доктор само за да земете рецепти – веќе е минато. TeleDoc истражува и препишува лекување. Потоа препораката директно се праќа на уредот на корисникот.

Преземи сега

Апликацијата TeleDoc е достапна за преземање од AppStore и Google Play Store. Ова е клучот до персонализиран медицински совет на интернет. Докторите се достапни 24/7 за € 9.99 месечно.