fbpx

За нас

Пациентите брзо добиваат стручен медицински совет преку видео повик со само неколку чекори. Секогаш, секаде. Тие не мораат лично да не посетат. Така ќе избегнат да патуваат, да бараат место за паркирање, да чекаат, да ризикуваат да бидат заразени со некоја инфекција итн.

Со TeleDoc управува амбициозен тим, кој што се обврзува професионално да ги поддржи докторите кои што нудат совети и гарантираат дека пациентите ги добиваат најдобрите услуги. Ова се прави со комбинација на најновата технологија со медицинската стручност и одговор на прашања точно и во вистинско време – без долготрајни истражувања или површни тврдења. Безбедно и сигурно.