Nuk ka më vizita tek mjeku, tani mjeku ju viziton ju!

  • TeleDoc – Rruga juaj e drejtpërdrejtë për një konsultë online
  • I shpejtë, kompetent dhe gjatë ditës dhe natës
  • Nga këshillat mjekësore fillestare te mendimet e dyta
  • Tarifë vjetore, pa kosto të fshehur

Këshilla mjekësore përmes video- konsultave nga mjekë të kualifikuar

Mendim i dytë mjekësor nga Mjekë specialist

Këshillim mjekësor  në lidhje me mjekimin tuaj aktual

Pyetje në lidhje me recetat dhe dozat e medikamenteve

Përshkrimi I recetave mjekësore përmes telefonit celular

24/7/365 këshilla mjekësore me cilësi të lartë në internet

Kudo ku ndodhesh – me pushime, në zyrë ose në shtëpi

Duke filluar nga  3.990 Lekë në vit

  • Rückfrage zu erhaltenen Diagnosen
  • Rat zu bestehender Medikation
  • Rezept- und Überweisungsfragen
  • 24/7 medizinische Beratung online an 365 Tagen im Jahr
  • Von überall aus – ob im Urlaub, Büro oder von Zuhause
  • Monatliche Grundgebühr von 9,99 Euro ohne Zusatzkosten
300+

Mjekë

4

Vend aktiv

30000+

Konsulta online

Mjeku juaj TeleDoc , si funksionon.

Rruga juaj e shpejtë, e thjeshtë dhe jo burokratike drejt një konsulte dixhitale me një mjek: këshilla mjekësore profesionale, në vetëm disa klikime.

Regjistrohuni një herë, përfitoni në çdo kohë. Për një tarifë fikse mujore pa kosto shtesë. Regjistrohuni tani në TeleDoc.

1. Regjistrimi

2. Anëtarësimi

3. Video – konsultë

4. Diagnoza

Produktet tona

Telefonatë vetëm për një herë

Perdorimi pa limit i  aplikacionit “MyTeleDoc” dhe opsioneve te tjera te aplikacionit ne te ardhmen me akses

24/7 pa kufizime nga shtepia apo jashte shtetit

Një telefonatë nga kudo në çdo kohë

1.190 Lekë në vit

TeleDocStandard

Perdorimi pa limit i  aplikacionit “MyTeleDoc” dhe opsioneve te tjera te aplikacionit ne te ardhmen me akses

24/7 pa kufizime nga shtepia apo jashte shtetit

I vlefshem per nje te rritur, Angazhim 1 vjeçar

3.990 Lekë në vit

TeleDocFamily

Perdorimi pa limit i  aplikacionit “MyTeleDoc” dhe opsioneve te tjera te aplikacionit ne te ardhmen me akses

24/7 pa kufizime nga shtepia apo jashte shtetit

I vlefshem per dy te rritur dhe dy femije, Angazhim 1 vjeçar

7.490 Lekë në vit

Si mund t’ju ndihmojë TeleDoc?

Mjekët tanë do të jenë të lumtur t’ju shërbejnë në të gjitha çështjet mjekësore: Ata ju  këshillojnë se si të menaxhoni shqetësimet mjekësore, ju ofrojnë një mendim të specializuar në lidhje me një diagnozë ekzistuese, ju rekomandojnë tek specialistët sipas rasit. Pavarësisht nga shqetësimi mjekësor, mjekët tanë do t’ju ofrojnë këshilla profesionale dhe të sigurta.

Astma

Li e dhenve

Probleme të lëkurës

Ekzemë

Dhimbje koke

Urth

Renia e flokeve

Të përzier, të vjella

Dhimbje stomaku

Diarre

Herpes

Ankth, depresioni

Nervat e bllokuara

Impotencë

Gripi

Dhimbjet e muskujve

Kollë

Ethe

Frymëmarrjen

Alergjitë

Kafshimet e insekteve

Psoriaza

Lëndime sportive

Marramendje

Kapsllëku

Inflamacion i syve

Dhimbje të fytit

Shtrëngimi në fyt

Dhimbje dore/këmbë

Presionin e gjakut

Duke u bërë një lojtar global

TeleDoc dëshiron të ndihmojë njerëzit në të gjithë botën. Kjo është arsyeja pse ne planifikojmë vazhdimisht ofrimin e shërbimeve tona TeleDoc në vende të tjera. Shërbimet tona janë aktualisht të vlefshme në 4 vende evropiane dhe ne jemi duke planifikuar ofrimin e tyre edhe në 6 vende të tjera.

5
8
9
11
12

Shkarko tani

Aplikacioni TeleDoc është i disponueshëm për shkarkim në AppStore dhe Google Play Store.
Është mënyra më e mirë për të aksesuar këshilla individuale mjekësore në internet.
Video- konsulta me mjekë të kualifikuar 24/7 për 3.990 Lekë në vit.