fbpx

Video-konsulta online me një mjek të licencuar TeleDoc . Kudo dhe Kurdo.

TeleDoc është mënyra më e shpejtë për një konsultë mjekësore virtuale – nëse keni nevojë për këshilla të hollësishme ose përshkrim medikamentesh, telefononi mjekun  përmes një video -konsulte në kompjuterin ose telefonin tuaj celular.E gjitha kjo për një tarifë mujore, pa kosto shtesë. Konsulta mjekësore nga mjekë të kualifikuar në çdo kohë, shpejt dhe me profesionalizëm .

Këshilla mjekësore përmes video- konsultave nga mjekë të kualifikuar

Mendim i dytë mjekësor nga Mjekë specialist

Këshillim mjekësor  në lidhje me mjekimin tuaj aktual

Pyetje në lidhje me recetat dhe dozat e medikamenteve

Përshkrimi I recetave mjekësore përmes telefonit celular

24/7/365  këshilla mjekësore nga mjekë të kualifikuar dhe specialistë.

Kudo ku ndodhesh – me pushime, në zyrë ose në shtëpi

Duke filluar nga  3.990 Lekë në muaj

  • Rückfrage zu erhaltenen Diagnosen
  • Rat zu bestehender Medikation
  • Rezept- und Überweisungsfragen
  • 24/7 medizinische Beratung online an 365 Tagen im Jahr
  • Von überall aus – ob im Urlaub, Büro oder von Zuhause
  • Monatliche Grundgebühr von 9,99 Euro ohne Zusatzkosten

Mjeku juaj TeleDoc , si funksionon.

Rruga juaj e shpejtë, e thjeshtë dhe jo burokratike drejt një konsulte dixhitale me një mjek: këshilla mjekësore profesionale, në vetëm disa klikime.

Regjistrohuni një herë, përfitoni në çdo kohë. Për një tarifë fikse mujore pa kosto shtesë. Regjistrohuni tani në TeleDoc.

1. Regjistrimi

2. Anëtarësimi

3. Video – konsultë

4. Diagnoza  & Receta

Produktet tona

TeleDoc

Perdorimi pa limit i  aplikacionit “MyTeleDoc” dhe opsioneve te tjera te aplikacionit ne te ardhmen me akses

24/7 pa kufizime nga shtepia apo jashte shtetit

I vlefshem per nje te rritur

TeleDocFamily

Perdorimi pa limit i  aplikacionit “MyTeleDoc” dhe opsioneve te tjera te aplikacionit ne te ardhmen me akses

24/7 pa kufizime nga shtepia apo jashte shtetit

I vlefshem per dy te rritur dhe dy femije

TeleDocTravel

Perdorimi pa limit i  aplikacionit “MyTeleDoc” dhe opsioneve te tjera te aplikacionit ne te ardhmen me akses

24/7 pa kufizime nga shtepia apo jashte shtetit

I vlefshem per nje te rritur

Si mund t’ju ndihmojë TeleDoc?

Mjekët tanë do të jenë të lumtur t’ju shërbejnë në të gjitha çështjet mjekësore: Ata ju  këshillojnë se si të menaxhoni shqetësimet mjekësore, ju ofrojnë një mendim të specializuar në lidhje me një diagnozë ekzistuese, ju rekomandojnë tek specialistët sipas rasit. Pavarësisht nga shqetësimi mjekësor, mjekët tanë do t’ju ofrojnë këshilla profesionale dhe të sigurta.

Astma

Lija e dhënve

Probleme të lëkurës

Ekzema

Dhimbje koke

Urth

Rënia e flokëve

Të përziera, të vjella

Dhimbje  stomaku

Diarre

Herpes

Ankth, depresion

Nerveneinklemmung

Impotencë

Grip

Dhimbje  muskujve

Kollë

Ethe

Probleme frymëmarrje

Probleme gjinekologjike

Kafshime të insekteve

Psoriazë

Dëmtime gjatë sportit

Marramëndje

Kapsllëk

Inflamacion i syve

Dhimbje fyti

Shtrëngime fyti

Dhimbje duarsh  dhe këmbësh

Dhimbje duarsh  dhe këmbësh

Shkarko tani

Aplikacioni TeleDoc është i disponueshëm për shkarkim në AppStore dhe Google Play Store.
Është mënyra më e mirë për të aksesuar këshilla individuale mjekësore në internet.
Video- konsulta me mjekë të kualifikuar 24/7 për 3.990 Lekë në muaj.

I nderuar abonent i TeleDoc Albania . Ju njoftojme se prej dates 15.3.2021, abonimi Juaj do te kaloje ne Platformen e re te TeleDoc.

Ju lutem kontaktoni me suportin teknik ne numrin e telefonit +355696000898 per te mare kuponin Tuaj personal per tu loguar ne Platformen e re te TeleDoc Albania. Faleminderit per besimin qe na ofroni. Stafi i TeleDoc Albania