TeleDoc - Rreth nesh

Find out moreFind out moreFind out more
TeleDoc drejtohet nga një ekip ambicioz, i cili është i përkushtuar të mbështesë mjekët në mënyrë profesionale në proçesin e dhënjes së këshillave dhe sigurojnë që pacientët të marrin shërbimin më të mirë të mundshëm.Kjo bëhet duke kombinuar teknologjinë më të avancuar me ekspertizën mjekësore dhe duke iu përgjigjur pyetjeve saktësisht dhe në kohë reale-pa hetime të zgjatura ose pohime sipërfaqësore. Të sigurt. Pacientët marrin shpejt këshilla mjekësore nga mjek profesionist përmes një video-telefonate në vetëm disa hapa. Nga kudo, në çdo kohë. Ata nuk kanë nevojë të shkojnë personalisht në konsultë. Kështu ata mund të shmangin udhëtimin për te konsulta, kërkimin e një vendi parkimi, kohën e pritjes, rrezikun e infektimit, etj.

External image

300+

Mjekët

2019

Fondacioni

100.000+

Përdorues

Çfarë është TeleDoc?

feature-image
Çfarë do të thotë TeleDoc?

TeleDoc është kombinimi i dy fjalëve: Telekomunikacion dhe Doktor. Përshkrimi i përsosur për telemjekësinë.I referohet diagnostikimit dhe terapisë në të cilën distanca hapësinore ose kohore midis mjekut, terapistit, farmacistit dhe pacientit tejkalohet me anë të telekomunikacionit.

Cili është qëllimi i TeleDoc?

Ne duam ta bëjmë kujdesin shëndetësor të arritshëm praktik dhe të lirë për të gjithë. Për të arritur këtë ne mbështetemi në teknologjitë më të fundit për të krijuar një zgjidhje gjithëpërfshirëse për shqetësimet tuaja personale të lidhura me shëndetin.

Nga vjen TeleDoc?

TeleDoc është një ndërmarrje e re TeleShëndetësore e cila u themelua në vitin 2019 në Austri. CEO -të janë Christian Brandstetter dhe Florian Brandstetter.

Si përdoret TeleDoc?

Përdorimi i shërbimit tonë TeleDoc është i lehtë. Si klient, gjithçka që duhet të bëni është të regjistroheni në aplikacionin tonë dhe të zgjidhni një nga produktet tona që ju tërheq më shumë. Tani mund të kontaktoni me TeleDoktorët tanë dhe të redaktoni profilin tuaj. Si mjek ju duhet së pari të aplikoni si mjek i përgjithshëm ose specialist.Nëse aplikimii juaj do të jetë i suksesshëm, aksesi juaj do të aktivizohet dhe do të bëheni pjesë e ekipit tonë mjekësor ndërkombëtar.