Cfare po mendoni?

Raporti i defekteve në kod

Nëse keni ndonjë problem me aplikacionin MyTeledoc ose nëse keni gjetur një defekt ju lutemi na kontaktoni që të mund ta zgjidhim problemin sa më shpejt të jetë e mundur.

Komente TeleDoc

Të gjithë i pëlqejnë reagimet - po kështu edhe ne. Ne do të donim të dëgjonim nga ju. Ju lutemi na tregoni se çfarë mendoni për TeleDoc dhe shërbimin tonë, na thuaj. feedback, thanks!

Ndonje pyetje?

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me kompaninë tonë, shërbimin ose aplikacionin tonë mos hezitoni të na shkruani. na shkruani. Ju gjithashtu mund të shikoni faqen tonë të FAQ.