Ndonje pyetje?

gjitha informacionet lidhje me shërbimin tonë dhe përgjigjet për pyetjet e bëra shpesh mund gjenden këtë faqe! 

Për mësuar se si plotësoni regjistriminklikoni këtu.

Ju mund të regjistroheni si mjek përmes faqes sonë të internetit myteledoc.cloud. Aty ju duhet vetëm të ndiqni hapat dhe të zgjidhni nëse jeni mjek specialist apo mjek i përgjithshëm.

Për të patur akses dhe për të punuar në TeleDoc ju nevojitet një licencë mjekësore; një kompjuter ose laptop me kamer dhe një lidhje interneti e mirë dhe e shpejtë.

Ju mund ta gjeni funksionin e rivendosjes së fjalëkalimit në fund të dritares së hyrjes. Duke klikuar mbi të; ju mund të vendosni një fjalëkalim tjetër përmes e-mailit tuaj.

Nëse të gjitha të dhënat tuaja janë të plota; procesi; përfshirë rishikimin e kredencialeve tuaja zakonisht përfundon brenda 24 orëve.

Pas përfundimit të regjistrimit; dokumentet tuaja do të kontrollohen për saktësinë dhe plotësinë. Pasi të jeni verifikuar; ju mund të filloni të punoni për TeleDoc menjëherë.

Nëse e lejon situata ligjore; mund të lëshohen receta private përmes TeleDoc. Kjo ndryshon nga vendi në vend.

Ende jo për momentin; por ne po punojmë për një zgjidhje për këtë çështje.

Si mjek; ju mund ti ngarkoni dokumentet tuaja në faqen tuaj të profilit kur të hyni në llogarinë tuaj të mjekut.

Ndërfaqja jonë e mjekut është e thjeshtë dhe miqësore për përdoruesit. Hapat për mënyrën e përdorimit mund të gjenden në faqen tonë "Për mjekët".

Ne kujdesemi për pacientët tanë dhe e dimë që diagnoza e duhur mund të; ërcaktohet vetëm nëse nuk ka kufizime. Prandaj; koha e telefonatës nuk është e kufizuar.

Sa shpesh dhe për sa kohë një mjek ofron shërbimin e tij varet plotësisht nga mjeku. Ju vendosni!

Ndryshimi i vetëm është se mjekët e përgjithshëm të TeleDoc janë online 24/7 ndërsa mjekët specialistë janë të arritshëm vetëm me takime të rezervuara më parë.

Mjekët e përgjithshëm paguhen nga TeleDoc ndërsa mjekët specialist mund të vendosin vetë çmimin për takimet e tyre.

Shërbimi është pa pagesë deri më datë 01.04.2022; pas kësaj ka një përshkallëzim çmimesh për telefonatë; pa angazhim ose kosto fikse mujore.

Regjistrimi përfundon një marrëveshje shërbimi që ju përdorni platformën tonë dhe një kontratë midis mjekëve dhe TeleDoc.

Po. Kontratën mund ta gjeni në ...

Jo. Mjekët mund të ndalojnë së punuari për TeleDoc kur të duan.

Ju mund t'i ndryshoni lehtësisht të dhënat tuaja në ndërfaqen e mjekut në profilin tuaj.

Për mjekët e përgjithshëm varet nga kontrata.Për mjekët specialist varet nga çmimi që kanë përcaktuar ata vetë.

Po. Për më shumë informacion na kontaktoni direkt nën hello@myteledoc.app

Vetëm nëse duan të flasin me një mjek specialist. Përndryshe; softueri ynë zgjedh dhe cakton një mjek të përgjithshëm për pacientin.

Jo. Megjithatë; koha e përcaktuar për takimet e rezervuara me mjek specialist është 30 minuta.

Po. Vetëm mjekët dhe TeleDoc kanë akses në dokumentet e ngarkuara nga pacientët.

Vetëm ju keni akses në dokumentet tuaja mjekësore. TeleDoc ka akses tek ato kur i rishikon për regjistrim.

Po. Sistemi ynë i sigurisë së të dhënave është certifikuar disa herë.

Po; në kartelën mjekësore.

Konsultimet tuaja audio regjistrohen nga ne dhe ruhen për një periudhë të kufizuar kohore për arsye ligjore.

Informacioni i detajuar mund të gjendet në deklaratën e privatësisë.

Ju duhet vetëm një kompjuter ose laptop me mikrofon dhe kamer.

Kontrolloni cilësimet e pajisjes nën pamjen e videos. Nëse ende nuk mund ta dëgjoni ose shihni pacientin na kontaktoni direkt përmes faqes sonë të kontaktit.

Kontrolloni lidhjen tuaj të internetit dhe rifreskoni browserin tuaj dhe provoni përsëri. Nëse ende nuk mund të lidheni me pacientin; problemi mund të jetë nga ana e pacientit.

Rihapeni faqen dhe hyni përsëri. Nëse kjo nuk ju ndihmon; na kontaktoni përmes faqes së kontaktit. (Raporti i defekteve në kod)

Keni ende një pyetje? Mos hezitoni të na kontaktoni në çdo kohë.