fbpx

A keni pyetje?

Të gjitha informacionet në lidhje me shërbimin tonë dhe përgjigjet ndaj pyetjeve më të shpeshta mund të gjeni në këtë faqe!

Për të mësuar si të regjistroheni, klikoni këtu.

Për të përdorur TeleDoc ju nevojitet një smartphone IOS ose Android si dhe aplikacioni My TeleDoc dhe një anëtarësim aktiv.

Po, duke klikuar butonin “Regjistrohu” ju mund të krijoni një llogari dhe më pas të zgjidhni produktin tuaj të dëshiruar.

Ju mund të rivendosni ose ndryshoni fjalëkalimin tuaj në çdo kohë duke përdorur adresën tuaj të postës elektronike. Për ta bërë këtë, shkoni te “Harruat fjalëkalimin” në aplikacionin My TeleDoc.

TeleDoc ofron kujdes të përgjithshëm dhe të specializuar mjekësor për të rriturit dhe fëmijët. Përfshirë recetat, këshillimin mjekësor dhe vaksinimin.

Ju mund të flisni me një mjek pa limit.

Kohëzgjatja e këshillimit tuaj me mjekun nuk është e kufizuar sepse konsulenca dhe këshillat mjekësore janë shumë të rëndësishme për TeleDoc.

Anëtarësimi standard vlen për personin e regjistruar dhe kryesisht mund të përdoret vetëm nga ai. Sidoqoftë, ekziston një përjashtim për fëmijët e vegjël nga 0- 6 vjeç.

Për shkak të miratimit të Ligjit të pandemisë shkaktuar nga Corona Virus , TeleDoc aktualisht përshkruajm receta nëpërmjet aplikacionit .

Ju merrni recetën tuaj direkt në Aplikacionin MyTeleDoc.

Fatkeqësisht TeleDoc aktualisht nuk mund të lëshojë rekomandime. Sidoqoftë, ky funksion së shpejti do të bëhet i disponueshëm.

Përmes ikonës “Dosje” ju mund të ngarkoni lehtësisht foto ose dokumenta që të mund ti shohë mjeku juaj.

TeleDoc punon jashtë vendit ashtu si punon në Shqipëri, edhe pse është e rëndësishme të keni një lidhje të qëndrueshme të internetit (3G, 4G ose 5G).

Kujdes: Mund të ndodhin tarifa shtesë për roaming.

Po, ju mund të kryeni regjistrimin për një person tjetër. Thjesht futni të dhënat për personin tjetër kur plotësoni aplikimin.

Si rregull, koha e pritjes në Aplikacionin tonë është më pak se një minutë. Ju do të informoheni nëse kohët e pritjes janë më të gjata.

PO nëse jeni regjistruar, do të lidheni automatikisht me një mjek brenda disa sekondave.

Mjekët janë kryesisht mjekë të përgjithshëm ose mjekë specialistë. Në të ardhmen do të jetë gjithashtu e mundur të rezervohen konsulta të specializuara.

TeleDoc punëson një ekip me disa mjekë ndaj nuk është e mundur që ju të kontaktoni me të njëjtin mjek. Sidoqoftë, ne kemi një kartele elektronike ku çdo mjek TeleDoc  mund të shohë historikun tuaj mjekësor kur telefononi.

Mjekët vijnë nga vendi që keni zgjedhur gjatë regjistrimit, janë të regjistruar në Urdhrin e Mjekut dhe kanë përvojë disa vjeçare .

Ndërsa sistemi ynë ju cakton te mjeku tjetër që bëhet i disponueshëm, nuk ka asnjë garanci se do të flisni me të njëjtin mjek.

Të gjitha këshillimet e mjekëve të përgjithshëm mbulohen nga kuota e anëtarësimit.

Anëtarësimi jonë standarde fillon me vetëm XX në muaj.

Jo, shërbimi ynë bazohet në kontratë me pagesë mujore ose vjetore. Me anëtarësimin standard prej XX € në muaj, një mjek është gjithmonë në dispozicion dhe ju mund të kontaktoni një me anë të video- telefonatës sa herë që të keni nevojë.

Anëtarësimet tona fillojnë me XX € në muaj dhe këste mujore.

Afati minimal për Anëtarësimin Standart dhe Anëtarësimin Familjarë TeleDoc është 1 vit. Afati për Anëtarësimin në TeleDoc Udhëtim është 14 ditë.

TeleDoc pranon të gjitha metodat e zakonshme të pagesës: MasterCard, Visa, American Express, PayPal, ApplePay, etj.

Anëtarësimi në TeleDoc aktualisht nuk zbritet nga taksat në shumicën e vendeve, por pagesat online varen nga ligjet lokale të vëndit.

Ju mund të hyni në faqen zyrtare të TeleDoc me emrin tuaj të përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj dhe t’i jepni fund anëtarësimit tuaj në cilësimet e llogarisë.

Tarifa mujore mbulon të gjitha shërbimet e përfshira në anëtarësimin tuaj në TeleDoc. Nuk përfshin asnjë kosto që lind gjatë ekzaminimeve të mëtejshme, koston e medikamenteve, koston e recetave ose kostot  nga ofruesi telefonik celular.

Është shumë e lehtë për të menaxhuar informacionin tuaj të kontaktit brënda Aplikacionit MyTeleDoc.

Ju nuk keni nevojë për siguracion shëndetësor publik për të përdorur TeleDoc.

TeleDoc nuk është kompani sigurimi shëndetësor. Ne jemi një kompani  telemjekësie, e cila ofron shërbimet e saj për te siguruarit, por nuk i zëvendëson ato.

Siguracioni shëndetsor publik aktualisht nuk mbulon asnjë nga kostot, por ligjet po ndryshojnë dhe ne do t’ju njoftojmë.

Shpenzimet mund të kërkohen nga kompanitë e përzgjedhura të siguracioneve shëndetësore private. Kontaktoni siguruesin tuaj shëndetësor për më shumë informacion.

TeleDoc është në dispozicion për të gjithë pavarësisht nëse ata kanë siguracion shëndetësor.

Numri juaj i sigurimeve shoqërore nuk kërkohet për të pasur një konsultë me një mjek, por kërkohet para se të mund të lëshojmë receta të caktuara.

Të dhënat tuaja janë të sigurta tek ne sepse sistemi ynë kripton të dhënat tuaja dhe transmetimin e videos në mënyrë të tillë që vetëm ju dhe mjeku të keni qasje në to. Më shumë informacion mund të gjenden në faqen tonë të dedikuar për Mbrojtjen e të Dhënave dhe Sigurisë.

TeleDoc mban një regjistër të brendshëm mjekësor, i cili mund të aksesohet vetëm nga mjeku që ju trajton.

Ju mund të merrni historikun tuaj mjekësor në Aplikacionin MyTeleDoc, ndërkohë ju lutemi kontaktoni ???? office@teledoc-austria.com me ndonjë pyetje të lidhur.

Audio e konsultave tuaja regjistrohet dhe ruhet për një periudhë të kufizuar për arsye ligjore dhe Mbrojtje e të Dhënave dhe Sigurisë.

Në mënyrë që të përdorni Shërbimet e TeleDoc keni nevojë për një smartphone të bazuar në iOS ose Android si dhe Aplikacionin MyTeleDoc me një anëtarësim aktiv.

Nëse mjeku nuk ju sheh ose nuk ju dëgjon, sigurohuni që kamera dhe mikrofoni juaj të jenë  active dhe që ju keni lejuar që aplikacioni të ketë akses në to(ALLOW)

Po, mund të hyni njëkohësisht nga dy pajisje.

Nuk gjetur një përgjigje për pyetjen tuaj? Na shkruani!

QR code

scan me!


This will close in 20 seconds