Mjek të përgjithshëm - ne kemi nevojë për ju!

Ne jemi të lumtur të mirëpresim mjekë të përgjithshëm që ti bashkohen ekipit tonë të mjekëve TeleDoc. Së bashku ne mund ti ndihmojmë njerëzit online dhe të ndërmarrim hapa në të ardhmen e telemjekësisë.
Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipit tonë dhe të ndihmoni njerëz përmes praktikës online, ju duhet thjesht të plotësoni formularin e mëposhtëm dhe të regjistroheni në ndërfaqen tonë të mjekut - kaq e thjeshtë.

External image

Si të regjistroheni si mjek i përgjithshëm

Në vetëm 4 hapa të thjeshtë ju jeni gati për të ndihmuar njerëzit në nevojë!

1. Regjistrohuni

Vizitoni faqen tonë të Hyrjes së Mjekut dhe klikoni Regjistrohuni në fund të ekranit për të filluar procesin.

2. Krijoni llogarinë

Vendosni të dhënat tuaja personale, zgjidhni gjuhën dhe fjalëkalimin tuaj dhe pranoni termat dhe kushtet për të krijuar një llogari.

3. Konfigurimi i llogarisë

Pasi të keni konfirmuar adresën tuaj të e-mailit, duhet të konfiguroni llogarinë tuaj dhe të ngarkoni dokumente të rëndësishme. Ju lutemi MOS e shënoni kutinë "Specialist mjekësor"!

4. Aktivizimi

Në fund të Konfigurimit do t'ju duhet të kërkoni një aktivizim për llogarinë tuaj. Ekipi ynë do të kontrollojë të dhënat tuaja dhe do të aktivizojë llogarinë tuaj sa më shpejt.

Video-telefonatë me pacientë

Hap pas hapi për një video-telefonatë të mirë

1. Orari I punës

Orari juaj i punës është fleksibël. Ju mund të vendosni kur doni të punoni - në orët tuaja të praktikës ose jashtë tyre.

2. Në linjë

Kur punoni online ju merrni njoftime për telefonata hyrëse nga pacientët. Pranojini ato që të mund të flisni me pacientët.

3. Video-telefonatë

Pasi të pranoni një telefonatë, do të duhet të prisni që pacienti ti bashkohet telefonatës. Kjo eshte! Video-telefonata është gati për një diagnozë profesionale.

Përfitimet për mjekët e përgjithshëm

TeleDoc ofron një sërë përfitimesh dhe zgjidhjesh Teleshëndetësore - të gjitha të integruara në aplikacionin TeleDoc.

Orari I punës

Puna për TeleDoc është fleksibël. Ju vendosni kur doni të punoni duke vendosur orët e punës në ndërfaqen e mjekut - pavarësisht se sa është ora.

Fitimet

Punë fleksibël - fitime fleksibile. Fitimet tuaja varen nga koha në të cilën jeni online dhe punoni përmes aplikacionit tonë dhe nga kontrata.

Praktikë online

Të punosh për TeleDoc do të thotë të kesh praktikën tënde online - më shumë njerëz për të ndihmuar, më shumë mënyra për të fituar para, më shumë mundësi.

E ardhmja e punës

Telemjekësia është ende në fazën fillestare të kërkimit. Ju mund të jeni pjesë e ndërtimit dhe punës për të ardhmen telemjekësore me TeleDoc.

FAQ nga mjekët e përgjithshëm

Pas regjistrimit dokumentat tuaja do të kontrollohen për saktësinë dhe plotësinë. Pasi të jeni verifikuar ju mund të filloni të punoni menjëherë për TeleDoc.

Nëse situata ligjore e lejon recetat private mund të lëshohen përmes TeleDoc. Kjo ndryshon nga vendi në vend.

Varet nga kontrata dhe për sa kohë jeni online.

Po. Sistemi ynë i sigurisë së të dhënave është certifikuar disa herë.

Bëhuni një mjek TeleDoc


Warning: Attempt to read property "ID" on null in /homepages/35/d4296239814/htdocs/neueWebseite/teledocv2.dreamhosters.com/wp-content/themes/novaro/inc/template-functions.php on line 334
[contact-form-7 404 "S’u Gjet"]