fbpx

Për mjekët. Bëhu një mjek TeleDoc.

Ne jemi një staf mjekësh inovator dhe pionier në trajtimin e pacientëve përmes teknologjisë modern. Telemedicina është e ardhmja e shërbimit mjekësor. Apliko tani, bëhu Mjek TeleDoc dhe bashkohu me ne në këtë rrugëtim.

Mirësevini në TeleDoc!

Klientët tanë vlerësojnë sigurinë, cilësinë dhe profesionalizmin e shërbimit tonë. Këtë e ofron TeleDoc : akses të vazhdueshëm nëpërmjet video- konsultave me mjekë të specializuar . Kudo dhe Kurdo. Klinetët kanë një mundësi për të provuar inovacion mjekësor.

Ne jemi të interesuar kryesisht për mjekë familje , GP  të liçencuar por edhe mjekët specialistë janë të mirëpritur . Kur zgjerojmë shërbimet tona  do të kemi nevojë më shumë për mjekët specialistë.

Pajisjet dhe teknologjia

Gjithçka që ju nevojitet për të realizuar vizitat virtuale mjek-pacient në telemedicine është një ambjent ​​i qetë, një kompjuter ose laptop me kamera si edhe një linjë internet e shpejtë. TeleDoc ofron gjithçka tjetër që është e nevojshme për video – konsultën  me pacientin . Në një mënyrë krejtësisht të thjeshtë dhe miqësore .

Kushtet e punës

Mjeku TeleDoc punon në mënyrë fleksibile, gjatë ditës ose natës, gjatë javës ose në fundjavë. Ju i përcaktoni orët tuaja të punës në bashkëpunim me stafin  si dhe vendin tuaj të punës.

Mbështetje

Roli i mjekut TeleDoc është të japin këshilla dhe konsulencë mjekësore. Dhe gjithashtu ne jemi në dispozicion në çdo kohë për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja. Prandaj, të gjithë mund të përqendrohen në pikat e tyre të forta. Ne administrojmë, ju këshilloni. Plot energji dhe motivim.

Fitimet

Fleksibiliteti shpërblehet në mënyrë të përshtatshme. Në orë, për telefonatë ose një kombinim i të dyjave. Kjo do të thotë që ju mund të ofroni këshilla jashtë orarit të punës. Për vetëm disa orë ose, edhe më shumë.Në të ardhmen ne planifikojmë të ofrojmë përfitime të mëtejshme siç janë mundësitë për trajnim dhe promovim.

Apliko tani