Mirësevini në TeleDocs!

Ata janë të disponueshëm për pacientët me profesionalizmin më të lartë, online përmes video-telefonatave - kur dhe nga ku të dëshirojnë. Përveç praktikës së tyre ekzistuese si mjek të përgjithshëm ose specialist ose si një mundësi për ndryshim, TeleDoc -et tanë kanë mundësinë për të zgjedhur se si duan të përdorin TeleDoc. Ne jemi kryesisht të interesuar për mjek të cilët janë të regjistruar si mjekë të përgjithshëm, por mjekët specialistë janë gjithashtu shumë të mirëpritur dhe do të bëhen edhe më të rëndësishëm ndërkoh që zgjerojmë shërbimet tona.


External image
Pajisje

Një hapësirë e qetë, një kompjuter ose laptop me kamer dhe një lidhje e mirë dhe e shpejtë interneti - është gjithçka që ju nevojitet. TeleDoc siguron gjithçka tjetër që është e nevojshme për takimin virtual. Në një mënyrë krejtësisht të pakomplikuar dhe miqësore për përdoruesit.

Kushtet e punës

TeleDoktorët punojnë në mënyrë fleksibile. Qoftë gjatë ditës apo gjatë natës, gjatë javës apo në fundjavë. Mjekët vendosin vetë kur dhe ku duan të punojnë. Mjekët, sikurse edhe pacientët përfitojnë nga kjo. Kjo është arsyeja pse shërbimi ynë është një zgjidhje gjithëpërfshirëse 24/7.

Mbështetje

Shërbimi i TeleDoktorëve tanë është konsulenca. Kjo është arsyeja pse ne morëm mbështetjen e tyre në administratë dhe teknologji dhe jemi gjithmonë në dispozicion të tyre nëse kanë ndonjë pyetje. Prandaj, të gjithë mund të përqendrohen në pikat e tyre të forta. Ne menaxhojmë, ata këshillojnë . Me përpjekje dhe motivim.

Fitimet

Përpjekja shpërblehet në përputhje me pagesën fleksibël, të lidhur me performancën. Kështu, konsulta mund të bëhet jashtë orëve të praktikës - vetëm për disa orë ose më shumë. Përpjekja shpërblehet në përputhje me pagesën fleksibël, të lidhur me performancën. Kështu, konsultimi mund të bëhet jashtë orëve të praktikës - vetëm për disa orë ose më shumë.