Mjeku juaj online, si funksionon.

TeleDoc ofron konsulta të shpejta online dhe mendime të dyta. Me vetëm disa klikime ju keni akses në këshilla mjekësore profesionale. Mjekët tanë të licencuar të familjes (GP) janë në dispozicion 24/7* për të ofruar këshilla mjekësore cilësore sa herë që keni nevojë. Për probleme më të rënda ose opinione të dyta mund të rezervoni një takim me mjekë specialist ndërkombëtarë profesionist. Të gjithë mjekët tanë kanë një licencë të vlefshme në fushën e tyre përkatëse dhe janë plotësisht të përgatitur për të zhvilluar konsulta online.

External image

1. Regjistrohuni

Shkarkoni Aplikacionin në Smartphone"TeleDoc" nga Apple App Store, Google Play Store ose Huawei AppGallery. Krijoni llogarinë tuaj, verifikoni e-mailin tuaj dhe zgjidhni rajonin e duhur. Për të provuar shërbimet tona, në vendet e listuara, do të jetë e disponueshme një telefonatë falas me një mjek të licencuar TeleDoc.

content-image
content-image

2. Partner ID/Blini online

Vendosni Partner ID -në tuaj të siguruar nga një prej partnerëve tanë ose blini shërbimet tona drejtpërdrejt në aplikacionin tonë. Ne ofrojmë mundësinë e pagesës për telefonatë dhe abonime vjetore.

3. Vizita online

Kontaktoni një nga mjekët tanë TeleDoc 24/7 me shtypjen e një butoni ose rezervoni një takim me një nga ekspertët tanë mjekësorë. TeleDoc përdor teknologjinë më moderne të videove që është plotësisht e koduar, gjithçka qëndron mes jush dhe mjekut.

content-image
content-image

4. Menaxheri i Shëndetit

Menaxheri i Shëndetit është pika qendrore për të gjitha dokumentet tuaja mjekësore. Këtu mund të gjeni të dhënat tuaja mjekësore, dokumentet e ngarkuara, vizitat e mëparshme dhe recetat tuaja dixhitale.

Shkarkoni aplikacionin tonë tani!

Aplikacioni MyTeleDoc është i disponueshëm për shkarkim në AppStore, Google Play Store dhe Huawei Gallery.

Learn More About ItLearn More About ItLearn More About It