Për mjekët. Bëhu një mjek TeleDoc.


TeleDoc ka një ekip ambicioz mjekësh i cili ndjek metoda të reja për kujdesin ndaj pacientit dhe po rritet çdo ditë. Aplikoni tani, bëhuni TeleDoc dhe eksploroni shtigje të reja të këshillimeve mjekësore me ne.

Mirësevini në TeleDoc!

Klientët tanë vlerësojnë pavarësinë, cilësinë dhe kujdesin e shërbimeve tona. Doktorët tanë TeleDoc përfaqësojnë pikërisht këtë: Ata janë në dispozicion të pacientëve me cilësinë më të lartë, online përmes thirrjeve me video – kurdo dhe kudo që dëshirojnë. Përveç praktikave ekzistuese, si një mjek i përgjithshëm ose specialist, ose si një mundësi për ndryshim, mjekët tanë TeleDoc mund të zgjedhin se si dëshirojnë ta përdorin TeleDoc.

Ne jemi të interesuar kryesisht për mjekë të cilët janë regjistruar si mjekë të përgjithshëm, por mjekët specialistë janë gjithashtu të mirëpritur dhe do të bëhen edhe më të rëndësishëm ndërsa ne zgjerojmë shërbimet tona.

Pajisjet dhe teknologjia

Gjithçka që ju nevojitet për të realizuar vizitat virtuale mjek-pacient në telemedicine është një ambjent ​​i qetë, një kompjuter ose laptop me kamera si edhe një linjë internet e shpejtë. TeleDoc ofron gjithçka tjetër që është e nevojshme për video – konsultën  me pacientin . Në një mënyrë krejtësisht të thjeshtë dhe miqësore .

Kushtet e punës

Mjekët TeleDoc punojnë në mënyrë fleksibile gjatë ditës ose natës, gjatë javës ose në fundjavë. Mjekët vendosin vetë kur dhe ku dëshirojnë të punojnë. Mjekët sikurse dhe pacientët përfitojnë nga kjo gjë.

Mbështetje

Roli i mjekut TeleDoc është të japin këshilla dhe konsulencë mjekësore. Dhe gjithashtu ne jemi në dispozicion në çdo kohë për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja. Prandaj, të gjithë mund të përqendrohen në pikat e tyre të forta. Ne administrojmë, ju këshilloni. Plot energji dhe motivim.

Fitimet

Përpjekja shpërblehet me pagesa fleksibile, të lidhura me performancën. Kështu, këshillimi mund të bëhet jashtë orarit të praktikës – vetëm për disa orë ose më shumë. Në të ardhmen, mjekët TeleDoc do të ofrojnë përfitime të mëtejshme siç janë mundësi edukimi dhe promovimi të mëtejshëm.

Apliko tani

Ndonjë pyetje tjetër? Përgjigjet e pyetjeve të bëra më shpesh mund të gjenden në FAQ-të tona.