Mjeku juaj TeleDoc, si funksionon.

Rruga juaj e shpejtë, e thjeshtë dhe jo burokratike drejt një konsulte dixhitale me një mjek: këshilla mjekësore profesionale, në vetëm disa klikime. Regjistrohuni një herë, përfitoni në çdo kohë. Për një tarifë vjetore fikse.

A jeni vetë mjek dhe doni të bëheni mjekë TeleDoc?

Atëher kliko butonin dhe apliko tani.

1. Regjistrimi

Shkarkoni aplikacionin “MyTeleDoc” në smartfonin tuaj ,në  Apple App Store ose Google Play Store dhe regjistrohuni direkt. Merrni përgjigje për të gjitha pyetjet tuaja mjekësore gjatë gjithë kohës për një tarifë vjetore duke filluar nga 3990 lek.

2. Zgjidhni formën e anëtarësimit

  • Partner ID ose Voucher

2. Zgjidhni formën e anëtarësimit

  • Partner ID or Voucher

3. Video – konsultë mjekësore

Llogaria juaj është konfiguruar dhe anëtarësimi juaj është aktivizuar. Shërbimet e shumta të TeleDoc tani janë në dispozicionin tuaj: Mjek të kualifikuar janë të gatshëm t’u përgjigjen pyetjeve tuaja mjekësore me anë të një video – konsulte. Pa qenë nevoja të rezervosh një takim, brënda 24 orëve. Drejtë për drejtë përmes smartphone-it tuaj.

4. Diagnoza dhe receta

Mjekët TeleDoc janë të trajnuar posaçërisht për t’ju ofruar këshilla në mënyrë virtuale. Ata ju dëgjojnë me kujdes, ju këshillojnë dhe japin konsulenc për të dhënë trajtimin më të mire të mundshëm.

Trajtimi mund të jetë medikamente që përshkruhen në recetë përmes aplikacionit, ose këshilla specifike në lidhje me dietën e shëndetshme, reduktimin e faktorëve te riskut  etj. TeleDoc gjithashtu ju jep një konsulence të specializuar për trajtimin medikamentoz ekzistues.

Rreth 66% e të gjitha rasteve klinike që trajtohen nga një mjek familje mund të zgjidhen tashmë me vizitën virtuale nga mjeku TeleDoc : Kudo dhe Kurdo .

Sot, TeleDoc nëpërmjet platformës telemedicine ofron një recetë mjekësore online direkt në smartfonin tuaj, pa patur nevojën të shkoni fizikisht tek mjeku . Receta vjen në kohë reale në telefonin tuaj.

4. Diagnoza dhe receta

Mjekët TeleDoc janë të trajnuar posaçërisht për t’ju ofruar këshilla në mënyrë virtuale. Ata ju dëgjojnë me kujdes, ju këshillojnë dhe japin konsulenc për të dhënë trajtimin më të mire të mundshëm.

Trajtimi mund të jetë medikamente që përshkruhen në recetë përmes aplikacionit, ose këshilla specifike në lidhje me dietën e shëndetshme, reduktimin e faktorëve te riskut  etj. TeleDoc gjithashtu ju jep një konsulence të specializuar për trajtimin medikamentoz ekzistues.

Nënvizoj se rreth 66% e të gjitha rasteve klinike qëtrajtohen nga një mjek familje mund të zgjidhen tashmë me vizitën virtuale nga mjeku TeleDoc : Kudo dhe Kurdo .

Sot, TeleDoc nëpërmjet platformës telemedicine ofron një recetë mjekësore online direkt në smartfonin tuaj, pa patur nevojën të shkoni fizikisht tek mjeku . Receta vjen në kohë reale në telefonin tuaj.

Shkarko tani

Aplikacioni TeleDoc është i disponueshëm për shkarkim në AppStore dhe Google Play Store.
Është mënyra më e mirë për të aksesuar këshilla individuale mjekësore në internet.
Video- konsulta me mjekë të kualifikuar 24/7 për 3.990 Lekë në muaj.