Mjek Specialistë – Ne kemi nevojë për ju!

Pavarësisht nëse është Psikologji, Dermatologji apo Neurologji – Ne mirëpresim të gjithë llojet e mjekëve specialistë që duan të ofrojnë specialitetin e tyre mjekësor online përmes TeleDoc.
Specialistët tanë shqyrtojnë dhe këshillojnë pacientët ndërsa ne përpiqemi të mbështesim mjekët dhe pacientët përmes aplikacionit MyTeledoc. Së bashku ne mund të ndërtojmë të ardhmen telemjekësore. 

Si të regjistroheni si mjek specialist

Regjistrohuni

Vizitoni faqen tonë të hyrjes së mjekut https://master.
dapzdgaqbmulr.
amplifyapp.com/ dhe klikoni regjistrohu në fund të ekranit për të filluar procesin.
 

Krijoni llogarinë

Vendosni informacionin tuaj personal, zgjidhni gjuhën dhe fjalëkalimin tuaj dhe pranoni termat dhe kushtet për të krijuar një llogari. 

Konfigurimi i llogarisë

Pasi të keni konfirmuar adresën tuaj të postës elektronike, duhet të krijoni llogarinë tuaj dhe të ngarkoni dokumente të rëndësishme. ju lutemi shënoni edhe kutinë “mjek specialist”!

Aktivizimi

Në fund të konfigurimit do t’ju duhet të kërkoni një aktivizim për llogarinë tuaj. ekipi ynë do të kontrollojë të dhënat tuaja dhe do të aktivizojë llogarinë tuaj sa më shpejt.

Video-telefonata me pacientët

Orari i punës

Ju vendosni kur dëshironi të punoni. Thjesht hyni në profilin tuaj të mjekut dhe caktoni orët tuaja të punës.

Takimi

Nëse një pacient dëshiron të rezervojë një takim në kohën tuaj të caktuar të punës, ai do të shfaqet në listën e mjekëve.

Video-telefonata

Tani ju duhet vetëm të prisni për takimin e rezervuar dhe t’i bashkoheni telefonatëa përmes kompjuterit ose laptopit tuaj. Kaq e thjeshtë.

Përfitimet për mjekët specialist

Orari i punës

Puna për TeleDoc është fleksibël. Ju vendosni kur dëshironi të punoni – pacientët mund të rezervojnë takime gjatë orarit të punës që ju keni përcaktuar.

Fitimet

Ju gjithashtu vendosni për fitimet tuaja! Ju vendosni çmimin e takimeve tuaja në ndërfaqen e mjekut dhe pacientët ju paguajnë drejtpërdrejt.

Praktik online

Të punosh për TeleDoc do të thotë të kesh praktikën tënde online – më shumë njerëz për të ndihmuar, më shumë mënyra për të fituar para, më shumë mundësi.

E ardhmja e punës

Telemjekësia është ende në fazën fillestare të kërkimit. Ju mund të jeni pjesë e ndërtimit dhe punës për të ardhmen telemjekësore me TeleDoc.

Ndonjë pyetje tjetër? Përgjigjet e pyetjeve të bëra më shpesh mund të gjenden në FAQ-të tona.