Kjo politikë e cookie-ve u përditësua për herë të fundit më 29 gusht 2022 dhe zbatohet për qytetarët dhe banorët e përhershëm të Zonës Ekonomike Evropiane dhe Zvicrës.

 1. Hyrje
  Faqja jonë e internetit https://myteledoc.app (në tekstin e mëtejmë: “faqja e internetit”) përdor cookie dhe teknologji të tjera të ngjashme (të gjitha teknologjitë referohen si “cookies” për lehtësi). Cookies vendosen gjithashtu nga palë të treta që ne kemi angazhuar. Në dokumentin e mëposhtëm, ne ju informojmë për përdorimin e cookies në faqen tonë të internetit.
 2. Çfarë janë cookies?
  Një cookie është një skedar i vogël dhe i thjeshtë që dërgohet me faqet e kësaj faqe interneti dhe ruhet nga shfletuesi juaj në hard diskun e kompjuterit tuaj ose pajisjes tjetër. Informacioni i ruajtur atje mund të kthehet në serverët tanë ose në serverët e palëve të treta përkatëse në një vizitë të mëvonshme.
 3. Çfarë janë skriptet?
  Një skript është një pjesë e kodit programues që përdoret për funksionimin korrekt dhe ndërveprues të faqes sonë. Ky kod ekzekutohet në serverin tonë ose në pajisjen tuaj.
 4. Biskota
  4.1 Cookie teknike ose funksionale

Disa cookie sigurojnë që pjesë të caktuara të faqes të funksionojnë siç duhet dhe që preferencat tuaja të përdoruesit të ruhen. Duke vendosur cookie funksionale, ne e bëjmë më të lehtë për ju që të vizitoni faqen tonë të internetit. Në këtë mënyrë, nuk keni pse të vendosni në mënyrë të përsëritur të njëjtin informacion kur vizitoni faqen tonë dhe, për shembull, mallrat mbeten në karrocën tuaj deri në momentin e pagesës. Ne mund t’i vendosim këto cookie pa pëlqimin tuaj.

4.2 Cookie reklamimi

Ne përdorim skedarë reklamimi në këtë faqe për të na mundësuar që të personalizojmë reklamat për ju dhe për të na lejuar ne (dhe palët e treta) të marrim rezultatet e fushatës. Kjo ndodh në bazë të profilit që krijojmë në bazë të klikimeve dhe shfletimit tuaj në faqen https://myteledoc.app dhe më gjerë. Me këto cookie, ju, si vizitor uebsajti, jeni të lidhur me një identifikues unik, kështu që nuk do ta shihni të njëjtën reklamë disa herë, për shembull.

4.3 Cookie për marketing/gjurmim

Kukit e marketingut/gjurmimit janë cookie ose çdo formë tjetër e ruajtjes lokale të përdorura për të krijuar profile përdoruesi për të shfaqur reklama ose për të gjurmuar një përdorues në këtë sajt ose nëpër sajte të shumta për qëllime të ngjashme marketingu.

Për shkak se këto cookie janë shënuar si skedarë gjurmues, ne kërkojmë lejen tuaj për t’i vendosur ato.

4.4 Butonat e mediave sociale

Ne kemi vendosur butonat e Facebook, LinkedIn dhe Instagram në faqen tonë për të promovuar faqet e internetit (p.sh. “like”, “pin”) ose për të ndarë (p.sh. “tweet”) në rrjetet sociale si Facebook, LinkedIn dhe Instagram. Këta butona funksionojnë duke përdorur copa kodi që vijnë nga vetë Facebook, LinkedIn dhe Instagram. Ky kod vendos kuki. Këta butona të mediave sociale gjithashtu mund të ruajnë dhe përpunojnë informacione të caktuara në mënyrë që t’ju shfaqen reklama të personalizuara.

Ju lutemi lexoni deklaratën e privatësisë së këtyre rrjeteve sociale (të cilat mund të ndryshojnë rregullisht) për të zbuluar se çfarë bëjnë ata me të dhënat tuaja (personale) që përpunojnë me këto cookie. Të dhënat e marra janë anonimizuar sa më shumë që të jetë e mundur. Facebook, LinkedIn dhe Instagram janë të vendosura në SHBA.

 1. Vendosen biskota
 2. Pëlqimi
  Kur vizitoni faqen tonë për herë të parë, ne ju shfaqim një dritare kërcyese me një shpjegim rreth cookies. Pasi të klikoni në butonin “Ruaj cilësimet”, ju pranoni përdorimin nga ana jonë të kategorive të kukit dhe shtojcave që zgjidhni në dritaren që shfaqet, siç përshkruhet në këtë Politikë të Cookie-ve. Ju mund të çaktivizoni përdorimin e cookies përmes shfletuesit tuaj, por ju lutemi vini re se faqja jonë mund të mos funksionojë siç duhet.

6.1 Menaxhimi i cilësimeve të pëlqimit

Funksionale
Gjithmonë aktive

 1. Të drejtat tuaja në lidhje me të dhënat personale
  Ju keni të drejtat e mëposhtme në lidhje me të dhënat tuaja personale:

Ju keni të drejtë të dini pse nevojiten të dhënat tuaja personale, çfarë do të ndodhë me to dhe për sa kohë do të ruhen.
E drejta e aksesit: Ju keni të drejtën të aksesoni të dhënat tuaja personale që janë të njohura për ne.
E drejta për korrigjim: Ju keni të drejtë të plotësoni, korrigjoni, fshini ose bllokoni të dhënat tuaja personale sa herë që dëshironi.
Nëse na keni dhënë pëlqimin për të përpunuar të dhënat tuaja, ju keni të drejtë ta tërheqni atë pëlqim dhe të fshini të dhënat tuaja personale.
E drejta për të transferuar të dhënat tuaja: ju keni të drejtë të kërkoni të gjitha të dhënat tuaja personale nga kontrolluesi dhe t’i transferoni ato plotësisht te një kontrollues tjetër.
E drejta për të kundërshtuar: Ju mund të kundërshtoni përpunimin e të dhënave tuaja. Ne e respektojmë këtë të drejtë nëse nuk ka arsye të justifikuara për përpunimin.
Për të ushtruar këto të drejta, ju lutemi na kontaktoni. Detajet e kontaktit janë renditur në fund të kësaj politike.