TeleDoc – një ekip i fortë

TeleDoc drejtohet nga një ekip ambicioz, i përkushtuar për të mbështetur mjekët në mënyrë profesionale ndërkoh që ata ofrojnë këshilla dhe sigurojnë që pacientët të marrin shërbimin më të mirë të mundshëm. Kjo bëhet e mundur përmes kombinimit të teknologjisë më të fundit me ekspertizën mjekësore dhe përgjigjen e pyetjeve saktësisht dhe në kohë reale – pa pohime sipërfaqësore. Të sigurt.

Pacientët marrin me shpejtësi këshilla mjekësore të ekspertëve përmes një thirrjeje video në vetëm disa hapa. Nga kudo, në çdo kohë. Ata nuk kanë nevojë ta vizitojnë doktorin personalisht. Në këtë mënyrë, ata mund të shmangin udhëtimin, kërkimin e një vendi parkimi, kohën e pritjes dhe rrezikun e infektimit, etj.

300+

Mjekë

2019

Themeluar në vitin

30.000+

Konsulta online

TeleDoc është një kombinim i dy fjalëve: Telekomunikacion dhe Mjek. Përshkrimi i përsosur për telemjekësinë. I referohet diagnostifikimit dhe terapisë në të cilën distanca hapësinore ose kohore ndërmjet mjekut, terapistit, farmacistit dhe pacientit plotësohet përmes mjeteve tëtelekomunikacionit.

Ne duam ta bëjmë kujdesin shëndetësor të arritshëm, praktik dhe të lirë për të gjithë. Për të arritur këtë, ne mbështetemi te teknologjia më e fundit për të krijuar një zgjidhje gjithpërfshirëse për shqetësime personale, të lidhura me shëndetin.

TeleDoc është një platformë Telemjekësie, e cila u themelua në vitin 2019 në Austri. CEO janë Christian Brandstetter dhe Florian Brandstetter.

Përdorimi i shërbimit tonë TeleDoc është i lehtë. 
Si klient, gjithçka që ju duhet të bëni është të regjistroheni në aplikacionin tonë dhe të zgjidhni një nga produktet tona që ju tërheq më së shumti. Tani mund të kontaktoni me mjekët tanë TeleDoc dhe të plotësoni profilin tuaj. 
Si doktor, ju duhet të aplikoni fillimisht si mjek i përgjithshëm ose specialist. Nëse aplikimi juaj është i suksesshëm, ju do të keni akses dhe do të bëheni pjesë e ekipit tone mjekësor ndërkombëtar.

Bashkojuni tani ekipit tonë dhe shijoni përfitimet e aplikacionit tonë të mjekëve online!