Політика конфіденційності Вміст програми Teledoc

Політика конфіденційності Вміст програми Teledoc

1) Правова інформація відповідно до Загального положення про захист даних

2) Обробка даних додатком myTeleDoc (далі – APP)

3) Зв’язок з Teledoc

4) Шифрування

5) Захист від претензій

6) Права суб’єктів даних

7) Передача даних

8) Відстеження в програмі

9) Шифрування SSL

10) Зміни або доповнення

1) Правова інформація відповідно до Загального положення про захист даних

а) Інформація відповідно 

За допомогою цієї декларації про захист даних TELEDOC хоче повідомити користувачів програми myTeleDoc APP (користувачів) про тип, обсяг і мету оброблюваних персональних даних

Терміни, використані в цій декларації, ґрунтуються на визначеннях у ст. 4 Загального регламенту ЄС про захист даних та нормах чинного законодавства України.

б) Відповідальна особа

Teledoc Holding GmbH (далі «TELEDOC», «ми» або «відповідальна особа»)

Absbergasse 31/10

1010 Відень

в) Спеціаліст із захисту даних 

TELEDOC – приватна компанія. Для захисту ваших даних ми призначили такого спеціаліста із захисту даних:

Рональд Копекий

KOMDAT data protection GmbH

Linzerstrasse 74

4614 Marchtrenk

Телефон: +43 / 7243 / 54300

www.komdat.at

datenschutz@komdat.at

2) Обробка даних додатком myTeleDoc (далі – APP)

Додаток APP обробляє велику кількість персональних даних. У цьому розділі пояснюються цілі, терміни та правові основи.

Ви визнаєте та погоджуєтеся з тим, що, якщо надаються телемедичні послуги, Teledoc надає лише технічну інфраструктуру та не надає жодних медичних послуг. Відносини щодо лікування мають місце виключно між вами та лікуючим лікарем або клінікою. Відповідальність за оброблені персональні дані несете виключно ви та лікуючий лікар або клініка.

Крім очевидних персональних даних, у фоновому режимі обробляються дані про використання (IP-адреса, інформація для входу, інформація про операційну систему, інформація про дату та час, мова, інформація про пристрій, що використовується, інформація про підключення). Встановлюючи додаток, ви визнаєте, що не можна використовувати додаток без цих даних про використання.

Крім того, Teledoc обробляє інформацію про використання наших послуг, таку як інформацію про прийоми, тривалість лікування, лікуючого лікаря або клініку та час очікування.

а) Реєстрація

Під час реєстрації необхідно надати наступні дані.

•              Ім’я та прізвище

•              Дата народження

•              Стать

•              Адреса електронної пошти

•               Особистий пароль

Код підтвердження буде надіслано на адресу електронної пошти, вказану під час процесу реєстрації. Це потрібно ввести в додаток для підтвердження. Після цього ваш обліковий запис буде розблоковано та активовано.

b) Керування профілем

У вас є можливість самостійно керувати своїм особистим профілем. У ньому ви можете ввести додаткові персональні дані, такі як

• Адреса

• Місто

• Країна

          а також медичну інформацію, як

• Алергія

• Попередні захворювання

• Люди, які носять окуляри

• Курці

• Цукровий діабет

• та іншу додаткову інформацію.

Вся інформація, яка обробляється як частина функції «Переглянути профіль», обробляється та зберігається Teledoc протягом усього терміну дії облікового запису. Зазначаємо, що описана інформація також може бути передана лікуючому лікарю або лікувальній клініці та оброблена ними. Ви безповоротно визнаєте, що періоди зберігання базуються на законодавчих нормах країни, в якій проходило лікування, і Teledoc не має на це впливу.

Ваші дані оброблятимуться на основі вашої чіткої згоди та виконання контракту.

в) Записатися на зустріч

За допомогою функції «Записатись на зустріч» ви можете вводити особисті нотатки та прикріплювати документи. Хочемо зазначити, що подальші персональні дані, а також персональні дані спеціальних категорій можна обробити тут. Ви визнаєте та погоджуєтеся з тим, що Teledoc не несе жодної відповідальності за ці дані, ви відшкодовуєте збитки та захищаєте Teledoc у разі будь-яких претензій. Через зашифровану передачу даних і зашифроване зберігання, Teledoc ніколи не має доступу до цієї інформації.

Вся інформація, яка обробляється в рамках функції «Запис на зустріч», обробляється і повинна зберігатися Teledoc протягом 7 років з моменту останньої взаємодії. Після цього дані автоматично видаляються відповідно до законодавства. Хочемо зазначити, що описана інформація також буде передана лікарям або клініці, які вас лікують, і оброблена ними. Ви безповоротно визнаєте за вашою згодою, що періоди зберігання ґрунтуються на правових нормах країни, в якій проходило лікування, і Teledoc не має на це впливу.

Ваші дані оброблятимуться на основі вашої чіткої згоди та виконання контракту.

г) Швидка підтримка 24/7

Завдяки функції «Виклик сімейного лікаря / швидка підтримка 24/7» ви будете підключені до лікаря після вибору клініки Teledoc. У контексті цього голосового зв’язку подальші персональні дані, а також персональні дані спеціальних категорій можуть бути оброблені. Ви визнаєте та погоджуєтеся з тим, що Teledoc не несе жодної відповідальності за цю інформацію, а також відшкодовуєте збитки та захищаєте Teledoc у разі будь-яких претензій. Через зашифровану передачу даних та зашифроване зберігання, Teledoc як компанія та її співробітники ніколи не мають доступу до цієї інформації.

Вся інформація, яка обробляється в рамках функції «Виклик сімейного лікаря/швидка підтримка 24/7», обробляється і повинна зберігатися Teledoc протягом 7 років з моменту останньої взаємодії. Після цього дані автоматично видаляються відповідно до законодавства. Хочемо зазначити, що описана інформація також буде передана лікарям або клініці, які вас лікують, і оброблена ними. Ви підтверджуєте своїм безповоротним схваленням, що періоди зберігання ґрунтуються на правових нормах країни, в якій проходило лікування, і Teledoc не має на це впливу.

Обробка цих даних відбувається на основі вашої згоди та виконання контракту.

д) Відвідування та документи

Тут ви можете переглянути зроблені дзвінки та історичні візити. Крім того, ви можете самостійно керувати завантаженою інформацією.

Якщо завантажується додаткова інформація, ви визнаєте та погоджуєтеся, що Teledoc не несе жодної відповідальності за цю інформацію, і ви відшкодовуєте збитки та захищаєте Teledoc у разі будь-яких претензій. Через зашифровану передачу даних і зашифроване зберігання, Teledoc ніколи не має доступу до цієї інформації.

Вся завантажена інформація буде оброблена і повинна зберігатися Teledoc протягом 7 років з моменту останньої взаємодії. Після цього дані автоматично видаляються відповідно до законодавства. Хочемо зазначити, що описана інформація також буде передана лікарям або клініці, які вас лікують, і оброблена ними. Ви зі схваленням і безповоротно визнаєте, що періоди зберігання ґрунтуються на законодавчих нормах країни, в якій проходило лікування, і Teledoc не має на це впливу.

Обробка цих даних відбувається на основі вашої згоди відповідно та виконання контракту.

3) Зв’язок з Teledoc

Ви можете надсилати запити, пропозиції та запити до Teledoc електронною поштою.

Ви визнаєте, що Teledoc оброблятиме передану інформацію з метою обробки або відповіді на ваш запит.

Обробка здійснюється на основі вашої згоди, а також наших законних інтересів. Уся передана інформація буде видалена Teledoc відповідно до законодавства після закінчення відповідних законодавчих термінів зберігання.

4) Шифрування

Вся інформація, що зберігається в медичній карті, широко зашифрована (AES-256) як на рівні сервера, так і на рівні бази даних і захищена від доступу та перевірки з боку неавторизованих осіб.

5) Захист від претензій

Teledoc також може обробляти ваші персональні дані, якщо це необхідно для виконання юридичного зобов’язання або підтвердження, здійснення або захисту правових позовних вимог або у разі судового позову в суді.

6) Права суб’єктів даних

Ви маєте повні права відповідно до Загального положення про захист даних та чинних нормативно-правових актів, наприклад:

• Право на інформацію;

• Право на виправлення;

• Право на стирання;

• Право на обмеження обробки;

• Право на перенесення даних;

• Право на заперечення;

• Право на відкликання згоди;

• Право на апеляцію;

Для реалізації своїх прав звертайтеся

• електронною поштою на адресу: datenschutz@teledoc.global *

* Будь ласка, додайте офіційну копію вашого посвідчення особи.

Ми не можемо обробляти запити суб’єктів даних без попередньої успішної ідентифікації. Тому ми просимо вас відповідно підтримати процес ідентифікації.

Якщо ви прийшли до висновку, що обробка ваших даних порушує правила захисту даних або ваші права на захист даних будь-яким чином порушені, ви можете поскаржитися до контролюючого органу. В Австрії це орган із захисту даних, Wickenburggasse 8, 1080 Vienna. За межами Австрії це відповідний орган із захисту даних.

7) Передача даних

а) Передача даних третім особам

Ваші персональні дані не будуть передані третім особам для інших цілей, ніж перераховані нижче.

Ми передаємо ваші персональні дані третім особам лише в тому випадку, якщо:

• Ви дали свою чітку згоду,

•Розкриття інформації необхідне для захисту оперативних інтересів і для пред’явлення, здійснення або захисту правових претензій, і немає підстав вважати, що у вас є основний законний інтерес у нерозголошенні ваших даних,

• У разі наявності юридичного зобов’язання щодо розкриття інформації, і

• Це юридично дозволено та необхідно для обробки договірних відносин з вами.

Відповідальна особа може передавати ваші персональні дані постачальникам, які надають послуги від нашого імені відповідно до наших інструкцій.

Відповідальна особо також може ділитися вашою особистою інформацією з нашими афілійованими компаніями та партнерами.

Крім того, відповідальна особа може розкрити вашу особисту інформацію, якщо ми зобов’язані це зробити згідно із законом, нормативним актом або регуляторним органом, або якщо ми вважаємо, що розкриття є необхідним або доцільним для запобігання фізичної шкоди або фінансових збитків.

Відповідальна особа залишає за собою право переносити особисту інформацію, яку ми зберігаємо про вас, якщо ми продаємо або передаємо весь або частину нашого бізнесу або активів (включаючи випадок реорганізації, розпуску або ліквідації).

б) передачі даних

Відповідальна особа також може передавати ваші персональні дані в країни за межами країни, де інформація була спочатку зібрана. Ці країни можуть не мати таких самих законів про захист даних, що й країна, де ви спочатку надали особисту інформацію. Якщо ми передаємо вашу інформацію в інші країни, ми будемо захищати цю інформацію, як описано в цій Політиці конфіденційності, і така передача регулюватиметься чинним законодавством.

Країни, до яких ми передаємо персональні дані, розташовані

• в межах Європейського Союзу або

• за межами Європейського Союзу

Якщо ми передаємо персональні дані з Європейського Союзу в країни або міжнародні організації за межами Європейського Союзу, передача відбувається на підставі відповідного рішення Європейської Комісії.

За відсутності такої, передача здійснюється на підставі інших законних причин, таких як наявність юридично обов’язкового та позовного документа між органами влади або державними органами, обов’язковими внутрішніми правилами компанії, стандартними положеннями про захист даних та затвердженими або сертифікованими кодексами поведінки.

У виняткових випадках, передбачених в тому числі вимогами чинного законодавства, але не обмежуючись ним, дані також можуть передаватися коли:

• суб’єкт даних прямо погодився на запропоновану передачу даних після того, як був поінформований про можливі ризики для нього такої передачі даних без існування рішення щодо адекватності та без відповідних гарантій,

• передача необхідна для виконання договору між суб’єктом даних та відповідальною особою або відповідальним за виконання переддоговірних заходів на запит суб’єкта даних,

• передача необхідна для укладення або виконання договору, укладеного в інтересах заінтересованої особи відповідальною особою з іншою фізичною або юридичною особою.

8) Відстеження в програмі

Додаток використовує відстеження в додатку для збору даних для аналізу продуктів і маркетингових цілей. Цей збір даних здійснюється на основі додаткової згоди користувача.

В якості послуг використовуються наступні продукти:

а) Amplitude

Amplitude, служба аналізу, що надається Amplitude Inc. (631 Howard St 5th floor, San Francisco, CA 94105, US), використовується для аналізу поведінки користувачів. Для цього програма Teledoc передає анонімну інформацію про ваше використання на сервер Amplitude. Відсутня передача даних, які дозволяють зробити висновки щодо окремого користувача.

Правовою основою для передачі є ваша згода. Ви можете будь-коли відкликати свою згоду на відстеження в налаштуваннях програми.

б) Google Analytics

Цей веб-сайт використовує Google Analytics, службу веб-аналізу, яку надає Google Inc. (далі: Google). Google Analytics використовує так звані «cookie», тобто текстові файли, які зберігаються на вашому комп’ютері та дозволяють аналізувати використання вами веб-сайту. Інформація про використання вами цього веб-сайту, створена файлом cookie, зазвичай передається на сервер Google у США та зберігається там. Однак через активацію анонімізації IP-адреси на цьому веб-сайті Google заздалегідь скоротить вашу IP-адресу в країнах-членах Європейського Союзу або в інших державах-учасницях Угоди про Європейську економічну зону. Лише у виняткових випадках повна IP-адреса надсилається на сервер Google у США та там скорочується. Від імені оператора цього веб-сайту Google використовуватиме цю інформацію для оцінки використання вами веб-сайту, для складання звітів про діяльність веб-сайту та для надання інших послуг, пов’язаних із активністю веб-сайту та використанням Інтернету, оператору веб-сайту. IP-адреса, передана вашим браузером як частина Google Analytics, не буде об’єднана з іншими даними Google.

Ви можете запобігти зберіганню файлів cookie, налаштувавши відповідне програмне забезпечення свого браузера; ми хотіли б зазначити вам, однак, що в цьому випадку ви можете, якщо це можливо, не використовувати всі функції цього веб-сайту в повному обсязі. Ви також можете заборонити Google збирати дані, згенеровані файлом cookie та пов’язані з використанням вами веб-сайту (включаючи вашу IP-адресу), а також обробляти ці дані Google, завантаживши плагін для браузера, доступний за цим посиланням, та встановивши: Браузер доповнення для вимкнення Google Analytics.

Зібрані дані обробляються на основі вашої згоди відповідно до вимог чинного міжнародного законодавства.

Ім’я: _ga

Призначення: за замовчуванням analytics.js використовує файл cookie _ga для збереження ідентифікатора користувача. По суті, він служить для розрізнення відвідувачів веб-сайту.

Термін придатності: через 2 роки

Ім’я: _gid

Призначення: файл cookie також використовується для розрізнення відвідувачів веб-сайту

Термін придатності: через 24 години

Назва: _gat_gtag_UA_<property-id>

значення: 1

Призначення: Використовується для зниження рівня запитів. Якщо Google Analytics надається через Менеджер тегів Google, цьому файлу cookie надається ім’я _dc_gtm_ <property-id>.

Термін придатності: через 1 хвилину

Назва: AMP_TOKEN

Значення: немає інформації

Призначення: файл cookie має маркер, який можна використовувати для отримання ідентифікатора користувача зі служби ідентифікатора клієнта AMP. Інші можливі значення вказують на відмову, запит або помилку.

Термін придатності: від 30 секунд до року

Ім’я: __utma

Призначення: цей файл cookie можна використовувати для відстеження вашої поведінки на веб-сайті та вимірювання ефективності. Файл cookie оновлюється щоразу, коли інформація надсилається в Google Analytics.

Термін придатності: через 2 роки

Ім’я: __utmt

значення: 1

Призначення: як і _gat_gtag_UA_<property-id>, файл cookie використовується для зниження частоти запитів.

Термін придатності: через 10 хвилин

Ім’я: __utmb

Призначення: цей файл cookie використовується для визначення нових сеансів. Він оновлюється щоразу, коли нові дані або інформація надсилаються в Google Analytics.

Термін придатності: через 30 хвилин

Ім’я: __utmc

Призначення: цей файл cookie використовується для встановлення нових сеансів для відвідувачів, які повертаються. Це файл cookie сеансу, який зберігається лише до тих пір, поки ви не закриєте браузер.

Термін дії: після закриття браузера

Ім’я: __utmz

Значення: m|utmccn=(referral)|utmcmd=referral|utmcct=/

Призначення: файл cookie використовується для визначення джерела трафіку на нашому веб-сайті. Це означає, що файли cookie зберігаються з того місця, звідки ви були спрямовані на наш веб-сайт. Це може бути інша сторінка або реклама.

Термін придатності: через 6 місяців

Ім’я: __utmv

Значення: не вказано

Призначення: файл cookie використовується для зберігання визначених користувачем даних користувача. Він завжди оновлюється, коли інформація надсилається в Google Analytics.

Термін придатності: через 2 роки

Якщо ви ввійшли у Facebook, ви можете самостійно змінити налаштування для реклами на сторінці https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen. Якщо ви не є користувачем Facebook, ви можете керувати своєю онлайн-рекламою на основі використання за адресою http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/. Тут у вас є можливість деактивувати або активувати постачальників.

Якщо ви хочете дізнатися більше про політику конфіденційності Facebook, ми рекомендуємо власну політику конфіденційності компанії на https://www.facebook.com/policy.php.

9) Шифрування SSL

Щоб захистити ваші дані під час передачі, ми використовуємо найсучасніші методи шифрування (наприклад, SSL) через HTTPS. Ви можете розпізнати зашифроване з’єднання за рядком символів «https://» і символом замка в рядку браузера

10) Зміни або доповнення

Teledoc залишає за собою право вносити зміни або доповнення до інформаційного вмісту в будь-який час і без попереднього повідомлення. Якщо частини або окремі формулювання цього тексту не відповідають, більше або не повністю відповідають застосовній правовій ситуації, решта частин документа залишаються незмінними за своїм змістом і чинністю.

Станом на 04/2022